Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

 Vidět ilustrátorku v akci při kreslení se poštěstí všem, kteří ve čtvrtek 14. července 2022 dorazí ve 14 hod. do Zábaviště pro sviště. Malí umělci si budou kreslit společně s ní, a to přímo ve výstavě, která je místem, kde Hegerové obrázky vystoupily z papíru a vytvořily obrázkovou hernu!

O tom, že v Zábavišti je zábava, se přesvědčilo už 1112 návštěvníků. „Překrásná, úžasná, perfektní,…výstava všech dob!“, „Děkujeme za nejkrásnější interaktivní výstavu, kterou jsme mohli navštívit! Užili si to nejen děti, ale i pedagogové!“, „Poutavá výstava, potřebovali bychom minimálně celé dopoledne!“ ozývá se chvála z Návštěvní knihy.  

Během Zábavného odpoledne si děti společně s ilustrátorkou Vendulou Hegerovou užijí hrátky s obrázky, a také si vytvoří papírový fotoaparát, který zachytí díky dětským kresbičkám nejedno prázdninové dobrodružství.

Samozřejmě bude mít každý možnost nechat si podepsat knížku a ozdobit ji kresbičkou. V muzeu je k zakoupení velký výběr knih, her a vzdělávacích materiálů od Venduly Hegerové.

Vstupné 50,- Kč, v ceně vstupenky na Zábavné odpoledne je i prohlídka výstavy Zábaviště pro sviště (z důvodu přizpůsobení prostoru dílně nebudou k dispozici všechny aktivity). Více na www.cbmpolicka.cz

 

KONTAKT:

SIMONA VALACHOVÁ

Městské muzeum a galerie Polička

Centrum Bohuslava Martinů

Tylova 114 572 01 Polička

Tel.: +420 461 723 855

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.cbmpolicka.cz

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti