Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Kalendář událostí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Roční Měsíční Týdenní Dnes Vyhledat Přejít na měsíc
SKŘÍTKOVÁNÍ – festival pro rodiny s dětmi
sobota, 29. červenec 2017, 09:00
Shlédnutí : 814

Celodenní zábavný program pro zvídavé děti i dospěláky plný hravých úkolů a her pod širým nebem, v expozicích nebo výstavách centra je opět tady! Nabídne kvalitní kulturní program i možnost kreativního vyžití a aktivit. Na své si jistě přijdou všichni.

Akce se koná za podpory Pardubického Kraje.

9.00 – 12.00 hod. – PUTOVÁNÍ MUZEEM ZA SKŘÍTKY expozicemi muzea

14.00 – 16.00 hod. – DÍLNIČKA PRO DĚTI – Bubble party – společně si vyrobíme bublifuk, popustíme uzdu fantazii malováním pomocí barevných bublin a užijeme si zábavu vytvářením megabublin!

16.00 hod. – DIVADÉLKO PRO DĚTI – kdo by neznal klasickou pohádku O kohoutkovi a slepičce, kterak se slepička snaží zachránit chamtivého kohoutka. Není právě lakomost a chamtivost hlavním tématem nejen příběhu, ale i dnešního světa? Dá se vůbec z tohoto příběhu udělat legrace? Dá se z něj poučit? Na to zkusí odpovědět naše představení. Účinkuje Malé divadélko Praha.

17.00 hod. – TANEC a BUBNOVÁNÍ – přijďte si s námi zatančit a zabubnovat pod vedením Joseline Amutuhaire a Tomáše Ondrůška. Hrát na buben a tančit mohou přijít všichni, na věku a fyzické kondici nezáleží!

so 29. 7. od 21.30 hod. LETNÍ KINO PRO DĚTI – Anděl Páně 2

Anděl Petronel pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, jej začne ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! Poznání ale skončí neslavně. Oba musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. Ale než se jim to podaří, zažijí velké dobrodružství. Pohádka/Česko, 2016, 99 min.

 

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti