Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Opět je tu každoroční muzejní léto plné tvořivých dílen pro děti i dospělé, koncertů a divadelních představení. Zapojíme se do fenoménu putovních kamínků, vyzkoušíme si výtvarnou techniku PET ART a nakrmíme ptáčky nejen na muzejní zahradě. Těšit se můžete na koncerty, během kterých zazní popové i rockové, světové a tuzemské hity a to pod širým nebem. ADivadlo JóJo si pro ty nejmenší připravilo tři pohádky plné básniček a příběhů s dobrým koncem.

Na letní měsíce jsme pro vás připravili celou řadu dílniček zaměřených na tvoření z různých materiálů, které jsou určeny jak pro děti, tak i pro dospělé. Proto neváhejte a přijďte k nám tvořit! Každé prázdninové úterý můžete kreativně strávit svůj čas. Jako první se můžete zapojit do fenoménu PUTOVNÍCH KAMÍNKŮ, různých velikostí a tvarů. Chystáte se namalovat svůj první kamínek? Není to nic složitého, ale jestli si nevíte rady, jak začít, pomůžeme vám! Kamínek pak můžete nechat na nějakém speciálním místě na vašich prázdninových toulkách.

Následovat bude koncert vyhledávané místní kapely PANÍ VĚŠÍ PRÁDLO. „Jelikož po úspěšném předchozím roce přichází i letos multižánrová alternativní „zábavovka“, která rozproudí vaše těla nejen známými vály, ale i odlišnými peckami, které utkví v paměti. Romantika, nářez, stesk i disko, to vše je PVP rovná se známé i neznámé písně s předpírkou. Tak neseďte doma u TV, když máte všechny kanály v jednom v Muzeu! A pokud to půjde i občerstvení bude ,“ uvádí zpěvačka kapely Michaela Mužíková.

 

A pro ty nejmenší je se během prázdnin koná několik divadelních představení. Prvním z nich bude pohádkaVYPRÁVĚNÍ Z PRALESA, protože jak známo prales je plný překvapení! Těšte se, třebas potkáme opice, slona, chameleona, hrocha, tarantuli, ale také pralesní duchy a loupežníky. Podaří se najít ukrytý chrám a vrátit poklad dřív, než se duchové pralesa rozzlobí? Přijďte se podívat! Jambo wote!

 

A to je jen program na první týden! Připraveno je toho pro vás mnohem více, tak neváhejte, navštivte naše webové stránky a podívejte se, co vám sedne a která akce je na míru ušitá právě pro vás, vaše přátelé a rodinu,“ zve na akce organizátorka muzejního léta Alena Zavoralová.

Pořádá Městské muzeum a galerie Polička ve spolupráci s MaTami, z. s. Aktuální informace o čase a doporučeném věku účastníků naleznete na www.cbmpolicka.cz

KONTAKT:

ALENA ZAVORALOVÁ

Městské muzeum a galerie Polička

Centrum Bohuslava Martinů

Tylova 114

572 01 Polička

Tel.: +420 461 723 855

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.cbmpolicka.cz

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti