Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

 Kolik živočichů a rostlin si prohlédneme a co nám příroda ukáže? To se dozvíme až v sobotu 5. listopadu 2022, kdy společně vyrazíme k Pavlišovu rybníku a Odkalovací nádrži Masokombinátu Polička!

„Průvodce nám budou dělat biologové Mgr. Jiří Mach a Mgr. Jakub Vrána, kteří nás pobaví množstvím zajímavostí, zodpoví každou záludnou otázku a navíc se předem pokusí nachytat u rybníků ptáky, které pak společně okroužkujeme.“ říká organizátorka akce a kurátorka výstavy Rybník …místo, kde to žije! Mgr. Simona Valachová.

 Komentovaná vycházka je určena všem věkovým kategoriím, všem milovníkům přírody i těm, co si chtějí užít poslední podzimní dny venku. Největším lákadlem je určitě možnost vidět Ledňáčka říčního na vlastní oči. „Ornitolog Jakub Vrána nás nalákal na létající drahokam - Ledňáčka říčního, kterého si při troše štěstí budeme mít možnost v sobotu prohlédnout!“ dodává kurátorka.

Vycházka se uskuteční za příznivého počasí v sobotu 5. listopadu 2022, sraz je v 9 hodin na parkovišti u centrálního hřbitova v Poličce. Předpokládaný konec do 11:30 hod. Vstup zdarma.

 

Více na www.cbmpolicka.cz

 

KONTAKT:

SIMONA VALACHOVÁ

Městské muzeum a galerie Polička

Centrum Bohuslava Martinů

Tylova 114

572 01 Polička

Tel.: +420 461 723 855

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.cbmpolicka.cz

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti