Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Celodenní zábavný program pro děti i dospěláky plný hravých úkolů a her po stopách Lichožroutů a vědy.  

SKR 1SKR 2SKR 3SKR 4SKR 5SKR 6

 

so 20. 7. SKŘÍTKOVÁNÍ – festival pro rodiny s dětmi

cena: 40,- Kč na celý den

 

 

9.00 – 12.00 hod. – PUTOVÁNÍ MUZEEM ZA SKŘÍTKY  

– po splnění jednotlivých úkolů se dozvíte jméno geniálního fyzika, u kterého nebydlel žádný Lichožrout, jelikož nenosil ponožky. 

13.00 – 14.30 hod. – DÍLNIČKA PRO DĚTI Vyrobte si svého lichožrouta a namalujte kapesníkožrouta

– Ztratila se vám právě ponožka? A nebyla jen jedna? Nezoufejte a přineste si tu, co vám doma zbyla. Společně ji proměníme v krásného lichožrouta. Naši muzejní lichožrouti se s vámi ostatními podělí o své zásoby. Seznámíte se zde také s příbuzným lichožroutů – kapesníčkožroutem. Ten je již na pokraji vyhynutí a téměř se zapomnělo, jak vypadá. My se je spolu ovšem pokusíme namalovat.

14.45  – 16.00 hod. – BALÓNOVÝ KLAUN a BUBLINY

– těšte se na zábavnou show plnou velkých bublin, bublin v bublině a balónkových zvířátek! Čeká vás hodina plná zábavy a různých soutěží. Účinkuje divadlo Kejkle.

16.15 – 17.00 hod. – SCIENCE SHOW

– neváhejte a zhlédněte naši vědeckou show plnou efektních pokusů. Představíme vám několik základních plynů a ukážeme vám jejich zajímavé vlastnosti. Vyzkoušejte si, zda vydržíte dotyk kapalného dusíku o teplotě -196 °C nebo si nechejte zapálit plyn přímo na ruce. Jste na to dostatečně odvážní? Účinkuje Pevnost poznání Olomouc.

17.15 – 18.00 hod. – BUBNY, TANEC, TO JE MAZEC

– s námi se naučíte ovládat melodie a vibrace afrických rytmů, které jsou příjemné k pohybu i odpočinku. Účinkují Joseline Amutuhaire a Tomáš Ondrůšek.

 

21.30 hod. LETNÍ KINO PRO DĚTI LICHOŽROUTI

Lichožrouti jsou malí tvorové, kteří žijí s námi lidmi a mohou za to, že lidstvu z každého páru ponožek vždy zůstane jen jedna – lichá. Ponožkami se totiž živí! Osudy hlavních protagonistů lichožroutů a jejich největšího protihráče, podivínského a opuštěného profesora, spojuje příběh hlavního hrdiny, malého lichožrouta Hihlíka, na kterého čekají ve filmu velká dobrodružství. Animovaný / Rodinný / Česko / Slovensko / Chorvatsko, 2016, 83 min.

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti